AKTIVITI LASAK

Hi nak tnya, this is my frst pregnancy. Kalau saya mengandung 3 bulan, boleh ke saya naik jetski? suami bawa sya dibelakang. tp tour di langkawi selama 4 jam. blh ke? atau berisiko utk kandungan

19 Balas

Jgn sis atas air pon ada hentakan, risiko baby jatuh tu senang. Saya plak yg risau, saya awal pregnancy motor pon tak naik takut langgar lubang, smpailah skrg dah 20 weeks still tak naik hehe sbb anak first betul2 nak jaga elok2🤲🏻❤️