brixton Hicks

Nak tnya.. Brapa lama kena brixton hicks then baru kena real contraction ya?

1 Balas

Start dripd 30mggu kehamilan smpai nak dekat due.. kalau nak dekat due sakit contraction tu beza dgn brixton hicks .. contraction lagi sakitt perit hahaha

5y ago

Tahan smpai 38 mggu je sis.. kalau ada air keluar ke pendarahan terus je pegi hosp.. brg2 utk ke hosp semua siapkan drpd skrg utk langkah berjaga2.. yg penting jumpa doktor la skrg lagi elok mnta nasihat dok smada normal atau x..