kram belah kiri

Nak tnya bole? sapa pernah rasa skit or kram teruk kt pinggang belah kiri disertakan bleeding smasa preggy trimester 1? hri tu cek kt klinik...doktor ckp bru proses penebalan rahim😅ada pngalaman mcm saya x? ni saya da try testpek blik still positif garis 2 terang even bleeding mcm org period😅#seriusnanya

4 Balas

NORMAL PREGNANCY tak berlaku apa2 SPOTTING / BLEEDING. dan xde xistilah BUNTING HARIMAU. selepas bleeding pergi hospital tak? bila bleeding bukan nya dekat test upt utk tau awak masih hamil atau tak. hanya doctor yg boleh sahkan kandungan awak okay or tak. nak info yg sahih follow page mcm doctor imelda balchin pakar o&g, doctor irma, doctor samhan. penat dorang share ilmu free. awak kena igt setiap org experience dia TAK SAMA. ada yg OK, dan ada yg TAK OK. kang bila ditengur kata nak bertanya.

2y ago

betul tu..even kalau heart baby dh xde pun upt still terng..

normal pregnancy tak akan ada bleeding/spotting mommy .. sila pergi hosp trus ke emergency segera .. klau dh bleeding mcm tu boleh jadi miscarriage .. miscarriage tetap akan positive dlam upt ..sy dlu dkat nak sbulan positive tp dh complete miscarriage

lebih baik cek kat spital. tkut kandungan luar rahim.

brp minggu?