Air kelapa

Nak tnya, air kelapa kowg minum start bpe week? Sy da 31w+ ad yg ckp jgn minum dlu tgu 36w ke atas, keliru jap.. #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

air kelapa boleh je minum dr awal kehamilan awak. boleh baca posting dr page fb doctor imelda balchin pakar o&g dan doctor samhan. dorang ada share pasal ni

2y ago

Sy awal2 hamil minum, Hari2 pulak tu..ok je sekarang dah 31 week, minum air kelapa Sbb alahan minum air kosong..