Air kelapa

Nak tnya, air kelapa kowg minum start bpe week? Sy da 31w+ ad yg ckp jgn minum dlu tgu 36w ke atas, keliru jap.. #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

sya start minum 32 week. sbb terasa nk minum. sya tnye doctor mmg bole minum. mase awl2 sya x berani minum. ckp ade yg tajam. sbb sya pernah keguguran. mak pon x kasi minum.

air kelapa boleh je minum dr awal kehamilan awak. boleh baca posting dr page fb doctor imelda balchin pakar o&g dan doctor samhan. dorang ada share pasal ni

2y ago

Sy awal2 hamil minum, Hari2 pulak tu..ok je sekarang dah 31 week, minum air kelapa Sbb alahan minum air kosong..

dri 1st trim sye mnum air kelapa. xde pulak nk kne tgu bpe weeks bru boleh mnum.

2y ago

Oo alhamdulillah lega ase, sbb sy pun bru minum xd 😅, duk isau bila kawan ckp better minum 36w ke atas 🥹 tq ya komen..

dari 1st tri skrg dh 3rd tri minum je xde kira week 😂

Sy 5 bulan dh start minum dh