Tahi berwarna hijau

Nak tnya Ada sesiapa Bayi mereka pernah Alami mcm Sy tak? Baby full breastfeed .. baru masuk 6bln .. Tahi Jadi hijau..ini sebelum diberi mkn.

Tahi berwarna hijau
2 Balas

anak sy pernah skali. time tu dia jnis nyusu kjap2, 2-3 minit stop. tak cukup hindmilk la kot. pastu sy paksa dia nyusu lama, tak blaku dh gini

selalu kalau najis hijau sbb tak dpt hindmilk atau sbb ibu makan sayur hijau pun bole jadi.

8mo ago

aah betul.. mlm sebelum Sy mkn bnyk sayur kailan... dh okay dh.. sehari tuu jaa.. risauuuu Sy.. sbb dia menyusu lama.. lupaa Kata Ada mkn sayur hijau bnyk