RESULT AI GULA

Nak tau, selalu nya berapa lama untuk tau result lepas minum ai gula ya?

4 Balas

kalau klinik yg besar yg ada lab sendiri, boleh dapat result dalam hari yg sama. klinik yg outsource akan amek masa dalam 3 hari. nurse akan call kalau result sangkut. kalau dah seminggu tu sunyi je maksudnya semua okay

1y ago

saya pon klinik kecik. seminggu dok tunggu tu debor jugak. next appointment baru tahu yg semuanya ok.

sya shri je dh dpt result, hosp x call. dia inform nurse yg incharge kita dkt kk. mcm sya pagi mnum air gula then result ptg, mlm tu sya dh dpt inform dri kk ckp bacaan okey result air gula normal. alhamdulillah.

1y ago

hampir smnggu ni blm da call lagi... nervous pulak 😂 tp bgus la nurse call bgtau result ok ke tak... tak juga nervous sangat menunngu 😂

Tngk kd atau kkia. Biasa kalau kkia terus dpt result. Tp kalau lepas seminggu misi xde call means xde la gdm mommy 😘

1y ago

Sama2 mommy. Moga dipermudahkan ya

selalu sehari ja, tapi kalau kata takda call maksud result okay la tuh.

1y ago

harap2 ok saja result nnti..thank you bagi info ya ❤️