result minum air gula

salam nak tanya result lepas minum air gula berapa lama ya boleh dapat tahu ##firstmom

2 Balas

Salam, saya minum air gula pada jumaat 21 april dan dapat result pada 25hb april sebab raya so lambat sikit. Selalu doctor klinik saya cakap 2 hari da tahu. Alhamdulillah all ok. Lega rasa. Jangan risau ya. Boleh contact klinik kalau ada whatsapp or call tanya.

saya 7.5 ni bru thu result air gula.1bln jgk lh.bergantung pd kk tmpt msng2