Result GDM

Salam mommies, biasanya result gdm keluar selepas berapa hari minum air gula ? Saya minum air gula 2 hari lepas. Biasa nya nurse akan call atau kita akan tau pada next appoinment? Saya risau sangkut 😥😥

5 Balas

if tak dapat call dari nurse, mybe tk sangkut, after saya minum air gula memang tk dapat call dari nurse then time appointment tu saya tanya, nurse ckp alhamdulillah result normal je

2y ago

aah betul, depens bila nurse tu nak call

pglman sy dlm tiga hari mcm tu baru call..klau tak call mknenye tak sngkut,ada jugak tempat next check up baru dia bgthu sangkut..

klau sgkut nurse akan kol trus bgtau sis..klau xkol tue xsgkut lah..

selalunya dia akan call .. if tak call ..tak sangkut

better nurse xcall..if call maksudnye sangkut...

2y ago

ye...cuma nak tahu berapa hari masa diambil untuk nurse nak call...berdebar je menunggu. 😅😅 harap tak call terus