Positif covid

Nak tanye utk ibu ibu mengandung . Kat sini ade sesapa positif covid👋🏻

5 Balas

Sepupu saya baru dapat semalam. Kuarantin di hospital. Dia dah masuk ward hospital dah siap kene pakai baju pink yg nak bersalin tu. Dia baru 8 bulan. Moga ibu2 mengandung yg positiv covid diberikan kesembuhan secepat mungkin amin. Moga sentiasa dilindungi Allah SWT🤲🏻❤️

2y ago

Hi kak. Dia kena bersalin awal ke mcm mana? Risau jgk tgh pregnant 8 bulan dlm rumah ada yg positif jgk 😭

Saya... Tengah kuarantin la niee..alahai..semoga si kecik baek2 saja.. Aamiin..

Saya. Sekarang tengah kuarantin dekat rumah. Harap2 sekecil ni baik2 saja

selamat berkuarantin. stay safe

Sayaaaaa