Makan beras mentah

Nak tanye sy dh masuk 30minggu sejak hamil sy suka mkn beras ...knp ye..blh ke mkn mcm tu satu hari dh 5,6 Kali mkn...

1 Balas

Takpe kot sis. Sbb ibu sy dulu mase ngandung adek sy yg bongsu tu suke sgt dok makan beras . Dr awal ngandong sampaile adek sy lahir. Alhamdullillah normal je adek sy takde pape masalah. Tp tu dulu la zaman ibu sy. Sbb skg ni doc tak bagi kte yg preggy ni makan yg mentah². Makan bile teringin jela sis☺️