Ingin tahu

Nak tanye normal ke kalau nak masuk 31 minggu kerap sesak nafas eh? #firstbaby

2 Balas

Tak ada simptom COVID? Skrg org ramai sesak nafas sbb COVID. Tapi kalau sbb buat kerja terlalu lama saya pun ada je rasa semput. Mungkin kena kurangkan makanan berminyak jika amalkan. Nanti boleh tanya doktor mcm mana nak atasi sesak nafas.

bby dh besar.. mmg akan ade rse sesak nafas tu.. tapi tak truk sgt kan..time nk tdo tu tinggikan bantal.. atau cari posisi yg boleh kurangkan rse sesak nafas tu.. tp kalau mcn truk je sesak tu.. kne refer doc la.. die akan bg inhaler..