appointment my sejahtera

nak tanye, nk buat appointment untuk ibu mengandung di my sejahtera nk tekan ape ye?? saya 6 minggu baru, tpi asyik nk pitam je bila puasa, plus bulan 8/2023 tahun lepas saya pernah gugur sekali, masa tu anak sulung 9 bulan, skg anak sulung dh 1 tahun 4 bulan, and saya mengandung lagi, baru 6 minggu, org ckp kene bukak buku pink awal ye? tpi kk tampoi jb kene buat appointment dulu, and tk tau nk tekan apa dkt perkhidmatan sakit tu, ade yg tau?🥲 #ingintahu

1 Balas

Bawah 12 weeks untuk buka buku pink. Setahu saya nak buka buku pink takde dalam Mysejahtera. Awak kena call atau walk KK untuk dapatkan tarikh temujanji. Kalau nurse suruh book online pun, bukan melalui Mysejahtera. Nurse akan bagi link lain.

6mo ago

Sama-sama. Pernah baca pengalaman mommies lain dalam TAP ni. Untuk warga Johor kena book melalui EPRS (temujanji online).