Baby 2m formula-feed

Nak tanye mummy2 yg formula-feed baby.. baby x berak setiap hari normal ke? Baby I berak 3 hari sekali. Kkdg 4 or 5 Hari sekali. Sembelit ke normal ye? Anak 1st so x taw, tapi ramai makcik2 yg I tanye, dorg ckp baby kena berak setiap hari baru normal.

1 Balas

formula biase kne berak sekali sehari sekurg2 ny atau pon 2hari skli . klau mse bby berak najis dy sis tngok kuning . atau kuning ad ijau sikit2 . xkeras n xcair mcm air . tu normal . bby kencing bnyk ke ? klau kencing bnyk mungkin proses hadam dy lebih bnyk kelua melalui kencg bkn berak .

5y ago

klau bby kembong pon xsesuai sis susu formula tu . tkot sbb tu bby xberak . psti kn bby ad kentot bnyk kli .