??

nak tanye, mamy² ade tak y datang period tp hnye kluar spotting coklat anggaran y sgt sikit shaja? bermula hari pertama smpai last period..

2 Balas

sya kluar spoting coklat smggu sblum tarikh period . skrg 10 hari sd lmbt period next week bru check . sbb hari ke 5 lmbt period negativ pulaaa .

4y ago

hehehe.. itulakan... kite dh bharap.. btw u jaga la dlu sblm belum tahu kputusan.. sbb mcm sedara sy, cek mmg asyik negtif.. tp bile g klinik rupenye dh preg 2 bulan.. better u pegi klinik utk dptkn kepastian..

.