Demam

Nak tanya,Sebelom Mommy2 tahu pregnant,mmg akan demam dulu ye?

99 Balas

Ank first demam smpai sbln lbh, ank kdua alhamdulilah x demam cma period lmbt je

ms ank first sy mcmtu.. ank second cuma rs payudara sakit/ mkn xselera/pening

Sy rasa xsdap badan je mcm xselesa,,bila beli prgnen test upanya ade isi😕

Sy rse bdn x selesa .. perut penuh je.. wat upt rupe nye pregnant 😆

saya demam 3 hari . 😅 tp tu pun belum check upt . lama2 baru check

i thnk that's pretty regular... body goes all out of sync sometimes.

Saya demam selsema. Mak kata saya mengandung. Rupanya betul. Hehe.

Saya selsema.. Lemau je bdn.. Lewat 3 hari period cek upt positive

Sy demam selsema 3 hari..lps tu tgerak hati nk cek.. Mmg positif

Aah sis. Sayaa smpaii msuk hspital.. Mse tu xthu lg preg..