Assalamualaikum semua.

Nak tanya.Sapa dkt sini pregnant 35minggu ? Pastu gatal2 bahagian sulig asyik mengaru je.Ada ubat pape x leh suggest kan?X selesa btl la.Apa punca ek.Nk ckp ada kputihan x de pun.Seriz gatal

1 Balas

Takut ada jangkitan kulat/bakteria..if tak tahan sangat better jumpa gynae..kalau masalah keputihan agak melampau time preggy mcm saya haritu dapat climatrizole vagina supp sebab keputihan agak banyak dan gatal2..plus dr gynae ad suggest utk amik ubat oral juga ..depends tahap serious gatal/keputihan trsebut