Anak menangis

Nak tanya..normal ke anak 3 bulan nak masuk 4 bulan kuat nangis..

5 Balas

Cube sis buat cmni...setiap kali dia nangis,sis ambil kain,basah kan,lap bby tu...lepastu keringkn cm biasa...pakai kn baju...sbb ank sy dlu ade sorg ustaz sruh buat mcmtu..mgkin kdg2 bby panas...alhamdulillah skng da ok...x mngis mcm slalu

4y ago

Terima kasih ye puan/tuan..bukan apa,semua saya dah buat tapi nangis gak,risau plak saya..huhu

Nak beralih bulan memang meragam sikit, anak saya pom sama tapi anak saya 2bulan nk masuk 3bulan

4y ago

Oo ye ke..terima kasih ek,hehehe..

normal. yg tak normal bila baby tak nanges langsung.

4y ago

Baik..terima kasih ye bantu

Normal.. kadang2 sbb nk tukar bulan pun ye jgk

4y ago

Mungkin juga..terima kasih ye puan😊

Normal je

4y ago

Terima kasih puan/tuan..😊