terkucil

Nak tanya..kebelakangan ni sy selalu rasa nk terkucil walaupun baru je lepas buang air kecil..ade x mommy yg pernah alami? #anaksulung

9 Balas

Kalau 1st trimester tak normal. Kena check dgn dr berkemungkinan kencing kotor. Sebab saya pernah kena, bila tanya kat sini dorg kata normal sebab baby membesar. Pegi klinik, dr bgtau tak normal sebab size baby pun kecik lagi plus terlalu awal utk rasa kencing tak lawas. Saya kena masa 13 weeks

5y ago

Kalau dah 3rd trimester dr kata normal. Tapi kalau nak check dgn dr boleh je as precaution ☺️