Awal kehamilan

Nak tanya...kalo pregnant memang akan sakit breast ke ? Ke ade jugak yg x rasa ape2, tau2 je dh pregnant... ? #seriusnanya #TTC #pejuang_garisDua #ingintahu

19 Balas

Saya mula mula ingat sakit nak period sbb mmg kalau nak period breast akan tegang. Tapi tahu tahu pregnant sebab breast tegang sampai skrg

sy sakit breast.mase tu x pkir lgsg peknen.stiap kli bukak bra ase cam nyeri,cam breast nk jtuh pon ade rase sakitnye.

lain orang lain pengalaman.. kalau sy cramp perut mcm senggugut tu je.. alahan2 takde masa awal2 pregnant..

Kalau saya cramp perut dan sakit breast. Saya ingat nak period tapi tak pun

Sy pun tgh sakit, tgh tunggu delay period baru saya check upt. Sis dah check?

2y ago

Owhh smoga yg trbaik utk sis

saya lah tu, tak rasa apa apa rupa rupanya pregnant 🥹

selalunya sakit breast ni susu nak keluar. bengkak k

Ya. Tu salah satu tanda kalau pregnant.

ya Ada sakit2 mcm rs nk period tu

2y ago

ouhh... sbb ptg td sye ad spotting... lap dgn tisu, pastu xde dh... kalo nk period, sye mesti sakit breast... pelik jgk xde rse ape2, tp ad spotting...