Susu coklat

Hi nak tanya Boleh ke kita minum susu HL/dutch lady yang berperisa coklat ? Sebab bau susu kuat sangat tak boleh masuk tekak Atau tak digalakkan ambik susu yang ada perisa ye? Mohon bagi pendapat #firstbaby #1stimemom #jangandibully

1 Balas

jika sekarang ada mual2 n muntah tapi semua susu tak ngam, awal2 ni boleh je minum sehingga mual loya tu reda. pastikan kandungan gula dan lemak rendah.

3y ago

lepas dah reda, dan boleh minum susu yg tak berperisa, boleh tuka susu