kuku warna ungu/biru

nak tanyaaa, normal ke kuku saya tiba2 warna ungu/biru mcm dlm gambar. mmg rasa pening2 je harini, start perasan kuku warna ungu sejak tghri pukul 1, skrg dah pukul 5. dah cuci kuku pun warna masih sama#firstbaby

kuku warna ungu/biru
2 Balas

Saya pun mcm ni kkadang sbb hb low. Iron dlm drh pun low. Sllu kalau timbul mcm ni mesti sy pening. Nurse pesan kalau pening kuat smpai loya/mutah kena cepat² pegi hosp.

Hb low?

2y ago

Boleh jd. Plus takut kurang oksigen ye juga. Ada pening juga kan.