perlu risau atau tidak

Nak tanyaa patut tak risau kalau dh 3 hri keluar mcm drah period. ?. Dh pergi jumpa dc dh, first scan kantung n janin ada. Baru nk masuk 7week. Ada pape effect ke darah keluar mcm period pada kandungan kita?

2 Balas

Perlu. Pendarahan boleh jadi tanda awal keguguran. Jumpa doktor lg. Sy dulu bleeding 3 hari, 3 hari la ulang alik jumpa doktor.

ibu hamil x bleh ada bleeding, sis. kena refer doktor.. sis jumpa doktor tu sebelum bleeding ke selepas ?