Time batuk & spotting

Nak tanyaa , ada tak ibu yang batuk2 then keluar spotting ? Saya baru 8week . Tapi start selsema & batuk2 . Tapi start dari tak sihat tu jugak terus ada spotting . Mula2 dye brownish & dye ada merah juga . Pergi scan , kantong ada lagi . Tapi masih kecik. Tapi doctor takde cakap apa2 tentang brownish tu . Risau 🥺🥺#firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

banyakkan rehat sis , 8w masih baru . kalau doc tak ckp apa² mungkin okay . kalau ada spotting lg sy suggest kan sis pergi check dkt klinik lain

1y ago

jangan tunggu awak. terus pergi swasta