11 weeks?

Nak tanya yer . Sampai bila ya muntah mual pening2 hilang . Rase2 berapa bulan ya boleh hilang semua tu please ada yg tau tak ☹️ sebab saya nie anak first , sebab saya selalu mual muntah pening sakit badan , kata orang mau pregnant nak 3 bulan lebih atau 4 atau 5 bulan baru hilang semua tu

2 Balas

xpasti sis , dgr bgitu juga dlm 3bulan keatas mngkin daa ok sikit . lain2 pembawaan knn .. tpi sy pn mcm sis juga , sblm ni muntah loya teruk . pening xpayah nk ckp lh . hhuu .. smpai sy try consume obimin , smua rasa tu mc ada cuma daa bkurangan . sis bole try consume jga cri dkt farmasi . tpi appun kna bincng ngan doc sis juga tau , takutt xsesuai ngn sis susah pla . hehe #10w3d

Ikut org sis. Sy smpai 4 bulan baru hilang. Ada yg smpai 9 bulan.. Doa byk byk sis

5y ago

Terima kasih sis 😊