Batuk+ tekak perit

Nak tanya yea... Saya dah 35week 1day... Kena batuk + tekak perit... Boleh x suggest kan makan apa yang okay yea untuk kurangkan batuk dan tekak perit

2 Balas

doc ckp kna mkn atau mnum yg masam2..contoh mkn buah oren..mnum air limau atau lemon..

4y ago

ok sis..tp klau sy bwa mkn aiskrim vanilla je..

sis try yg nie...jgn mkn ubt batuk tauu...byk kn mnum air suam..jgn mnum air ais...

4y ago

klau dmm on off baik sis gi klinik jmpe dktor okay ..jgn d biarkn..byk kn mnum air suam...