Lewat bersalin

Due bersalin 30/12/20 ,tapi sampai sekrg baby belum keluar, 8/01/21,kena serah diri pegy hospital, rasa takut pula, 😓, ad tak yg sma mcm sya ??

2 Balas

bby sedap duduk dlm perut ibunya lagi tu..normal sis klu tak bsalin ikut due mmg kena serah diri lah jawabnya..semua org meraisai.lain org lain cara besalinnya..semoga sis kuat dan dipermudahkan urusan 🤲

3y ago

yea brsalin tu kak mmg normal.. cma yg lewat bersalin ni yg sya rsa takut.. sbb due dh limpas tanggal 30 hari tu.. tp smpai skrg.. blum brsalin lgi.. pelik juga la.. normal juga kha mcm ni kak?

msa saya dlm wad kna thn sbb kncg kuman... ada yg lewat due hmpr smnggu lbh...