first mom 🙋🏻‍♀️

hi nak tanya , topi baby tu wajib beli ke eh ? memang after bersalin nanti baby kena pakai eh ? ke takwajib beli ?

4 Balas

tak wajib pon xpi bby bru lhir smpai 6month klw xsilp kena ttp umbun ii tkut nnti bby msuk angin.. klw sye dulu bby xpkaikn topi or ttp dgn kain sebakul kena dgn mknkn pknkn

tak pasti wajib ke tak, tapi org kata kena tutup ubun2x diorg mcm tuh la, saya dulu kalau tak tutup pakai topi, pakai towel kecik.

Tak wajib. Nak pakai boleh, taknak pakai pun boleh

tak wajib