Hay mom ingin tahu

Nak Tanya sya skrg dh 35w 6d dari pagi tdi asik cirit je nak kencing pun tercirit Lepas tu perut rase sakit mcm senggugut tapi sekejap2 normal ke tu??? Mintak maaf agak kotor sikitt #ingintahu #firstmom #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Jangan biar. Cirit-birit boleh dehidrasi badan yang teruk. Bahaya kepada janin. Boleh gugur sis. Terus segera jumpa doktor. Tak normal cirit birit ketika mengandung

2y ago

Jangan tunggu. Pergi terus ke klinik ambil rawatan. Dehidration badan nt. Nt kena warded lagi susah. Bahaya tuk baby sis.. Tak semestinya kalau sakit kena tunggu waktu app checkup. Kalau sy sendiri, sakit terus je pergi klinik ambil rawatan. Nurse sy pun pesan macam tu. Mengandung,, tak elok sakit. Effect baby

tak normal, perlu consult doctor

2y ago

masatu mungkin dah terlambat awak, better pergi time sakit haritu jangan tangguh tangguh. sentiasa ingat bila pregnant ni kita jaga 2 nyawa so semua kena extra jaga jaga, biar orang kata kita ngada ngada asalkan kita tak buat sambil lewa pasal kesihatan diri dan baby