Sex after miscarriage

Hi nak tanya! Sy gugur 7w first baby & skrg dah 2 minggu. Darah pun dah kering and sy rasa healthy. Also dah start buat kerja kat rumah. Just because still rindu dgn baby, I cuba make myself busy. And few days ago pun sy paint rumah sbb nak tukar environment & emotion! 😁 Bila boleh bersama suami ye sbb since after pregnant, sy tak bersama dgn suami. It has been 2 months now. Dr kata lepas 2 minggu boleh bersama suami tapi sy confuse. Sblm period dah boleh bersama dgn suami ke atau kena tunggu period dulu? #pleasehelp

13 Balas

Sis better better after period sbb senang sikit nk make sure rahim kte da ok hormon pun da ok

saya ggur 25/11 period tgh bln 12.. buln 1 2023 sy prgnnt blik.. now ank nk masuk 2buln dh..

better after period.