Kebas

Nak tanya sy dh nk msuk 5 bulan, kenapa ye pinggang belah kanan sy rasa kebas/krem je klau lama tido mengiring belah kanan tu .. Tepi perut tu rasa berat sgt .. Tapi belah kiri okey je .. Normal ke atau mcm mna ?

Kebas
24 Balas

sya pn slalu mcm tu sis..sllu mmgiring sblh kanan jer msa mngandungkan ank yg 1 2 3 .klau mngiring sblh kri mcm tk slesa jer.😁😁mngkin bby girl tu sis..sbb sya smua bby girl.tdur sllu blah kanan jer