Kebas

Nak tanya sy dh nk msuk 5 bulan, kenapa ye pinggang belah kanan sy rasa kebas/krem je klau lama tido mengiring belah kanan tu .. Tepi perut tu rasa berat sgt .. Tapi belah kiri okey je .. Normal ke atau mcm mna ?

Kebas
24 Balas

Sama lh ,Sya pun MCM tu sakit pinggul belah kanan..perut pun rasa berat je .5blan

Sama sis...kalau tido belah kiri ok je...tp bila beralih kanan..jd kebas..krem..

Sama la esok baru nk msuk 6bulan belah kiri je ok dari kanan

samalh sya sis....kerap krem ble bring sebelah je...

Normal sis... Baby dok sblh knan tu... Hihihi...

Normal, sy pon mcm tu jugakk masa pregnant ritu

Itu biasa sis..normal,bby nk mmbesar..

Normal. Saya 6bulan pun rasa gtu

Sama. Rasa tak selesa & risau

Sy pn same...