Kebas

Nak tanya sy dh nk msuk 5 bulan, kenapa ye pinggang belah kanan sy rasa kebas/krem je klau lama tido mengiring belah kanan tu .. Tepi perut tu rasa berat sgt .. Tapi belah kiri okey je .. Normal ke atau mcm mna ?

Kebas
24 Balas

Sama la kita sis,saya pun dah 5 bulan pregnant. Kalau tidur mengiring sebelah kanan,belakang saya sakit. Recommended tidur mengiring sebelah kiri sebab bagus untuk baby,untuk oksigen & blood flow baby.