Ruam lampin

Nak tanya .. sorg bayi dah sebulan lebih ade ruam lampin di celah kangkang dia .. si emak letak cream kenacomb tapi x baik jugak ... pastu dia letak cream fucidin skali campur skali dengan kenacomb last² nampak di kulit bayi tu tompok² putih....nasihat kalian please moms♥️♥️♥️

2 Balas

Klu boleh jgn letak cream apa² dlu.bila anak tgh beruam, kena tukar diaper kerap & try tukar brand diaper atau tukar wet tissue.lepas lap wet tissue tu basuh lg dgn air.

Masa baby sy sebulan pun kena ruam jg,sy bgtau doktor,doktr bg krim,sekejap saja sembuh.