Soalan serius

Nak tanya somthing yang tak ada kaitan dengan pregnancy tapi membimbangkan sgt. Sy mmg ade masalah kulit dekat betis. Gatal2 sampai jadi kurap. Pakai creobic hilanglah sekejap then dtg lagi. Tp yg trbaru ni makin merisaukan sgt sbb tak pernah jadi gini. Tengok gambar tu.. kulit betis jadi mcm bersisik. Suami tengok pun malu. Nak gi farmasi tak tau nak ckp sakit mcm mane. Nak tnjuk gambar je lah. Nak gi hosp tak de masa lagi .. just nak tau kot kot ade siapa yg pernah kena mcm ni.. tak gatal dah. Cume kering dan bersisik

Soalan serius
1 Balas

Allahu. Better jumpa doktor / doktor kulit puan. Jangan bertangguh. Puan hamil tu.