Kerap kencing dan sakit tulang punggung

Nak tanya sikit ..saya pregnant skrg 36 week .. Kenapa kerap sangat saya kencing dalam 5-10 minit sekali .. Lpstu slalu sakit tulang punggung / peha .. Tidur malam pun terganggu .. Hm .. Ada sapa ii tahu kenapa ? #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #pregnancy #1stimemom #firtsbaby

10 Balas

Iya sis Bila baby sdah masuk Ke Tulang pelvik kita akan rasa sakit dn baby pn akan menekan pundi kencing Kta tu sbab kita akan kuat Ke tndas Mcm sya dari kandungan 36 week smpai LA masuk 38week 4day mlm2 rasa sakit smua ada apa2 pun smoga stiap urusan kita Allah permudah Kn ☺☺☺

normal sis...da 36weeks kpala baby da kat bwh...mmg asik rasa nk trkencing n sakit blakang...sis jgn buat keje berat2 yea...bnyak kan rehat...smoga dprmudahkan urusan brsalin sis tak lama lg...🌹🌹🌹

Normal tu sis, sebab dah 3rd trimester dan hampir nak bersalin. Baby pun dah turun ke bawah dan menekan pundi kencing. Tu yg kerap nak kencing

sama lah kita , saya sudah 38minggu 3hari . semoga dipermudahkan urusan kita semua , amin

normal..kalau skit sgt beli belt yg support perut tu.. selesa sikit..

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

sbb baby dah masuk ke tulang pelvik...mmg sakit

sya situasi mcm saya..sya 35minggu 4hari

mmg mcm tu sbb bby dh turun kebwh.

Same sis.. kheir inshaaAllah