Pregnant 16week

Nak tanya sikit ..kalau 16week keluar darah macam period tak da masalah apa²... keesokan hari ye pula ada darah beku kuar cikit...tapi tak sakit pun...darah beku tu kuar sekali je.....lepas tu darah koko cikit pulak kuar...normal ke....atau boleh dapat terjadi keguguran...

5 Balas

maaf sis, pengalaman sy pada tahun 2020 pada kandungan 13week ada juga mengalami macam sis tu, mula² skit je tp sebab risau sy pergi klinik dan discan ternyata baby tak berkembang dan terpaksa di kuret, sbb walaupun kita pertahankan memang tak guna sbb dia akan gugur juga,, dalam 2hri dia betul-betul gugur, tp ap² pun lebih baik sis pergi hospital tu cek up tuk jaga2..

apa² pendarahan atau spotting ketika mengandung adalah tidak normal. segera ke hospital

Kena pegi check di clinic segera puan

Pegi klinik or hospital berdekatan asap check trus sng.

tak normal, kena g klinik cek ye