risau

Nak tanya masuk ni dh tiga hari pendarah keluar tapi harini dia berlendir dan kuar darah beku adakah saya keguguran??

8 Balas

Lbh baik sis terus pg hospital utk check. Slalunya klu spotting time pregnant normal 3hari je dan ianya sikit hanya kat underwear je Klu time buang air kecil masi ada darah kuar sy sarankn sis pg hospital cepat. Utk kpastian.

better bende macam ni terus pergi hospital. lain orang lain badan. tanya doctor terus. jangan tunggu tanya sini sis...

Nurse saya cakap, tanda2 gugur adalah rasa sakit ya amat di bahagian ari2 dan pinggang.. Ibarat mcm bersalin

Pleasela.. Darah keluar nak tunggu apa lagi? Nak tunggu org cakap normal? Benda melibatkan nyawa sis...

Dh 3 hari masih x jumpa Doktor? Kenapa ye? Saya tak fahamlaa apa yg puan nk tunggu lg.

5y ago

entahlaa aihhh dh 3hari boleh tunggu diri sendiri yang merisikokan kandungan haritu ada yang komen sebab ada sis tu tanya bab keluar keluar darah ni, dia kata 1st pregnancy memang kita bodoh semua benda sikap tu yang menampakkan kebodohan nak kata apa lagi kan, kita marah bising kata la kita ta menolong pun benda gini ta perlu tanya pun, tetap jawapan org kata pergi klinik pergi hospital pergi jumpa doc akal kita tu pun kena berfikir logik sama

Terus check. Mohon jangan lengahkan masa ye.

klo turun darah better g spital terus .

Allah sis jumpa je dc