Tisu basah

Nak Tanya , siapa yg dah try tisu basah brand ni, okay ke pakai untuk baby newborn? #firstbaby #ingintahu #firstmom

Tisu basah
15 Balas

ok je brand apa2 pun. sbb tak pakai lama. ni sy la. sbb sy lg suka basuh guna air. lg rasa bersih.

anak sy alhamdulillah okay pakai xdek naik ruam .. mungkin atas bayi kot.. 😊

Sy pakai brand poomsoft. So far ok ☺️

Sis tak okay la sbb yg murah

1y ago

Saye sudah beli tisu basah brand ni..tak okay macam tisu basah air biasa elok you beli kat kedai RM2 lagi okay rase

sy pn pkai ok je..