Share Pengalaman Pls

Nak Tanya.... Siapa Yang Mcm Saya 1 trimester Ni Kerap Kencing, Kerap Buang Angin, Kerap Semput..... Ada Tak Mcm Sy.... Share Pls... Sy Masih 5 Week... Ni Pn Saya Tengah Risau Jg Tgu Result Darah Sbb Kantung Baby X Nmpk Lagi.

2 Balas

Sy skrg 9w. Masa 4/5w smpai skrg slalu rasa haus, nk kencing, perut kembung mcm masuk angin, kdg2 mcm nk kena gastrik. Tp kerap kentut tu masa try minum susu enfamama. Nk dkt smggu jgk kerap kentut haha. Masa sy dpt tau preggy adalah masa sy 1st time scan & doc ckp dah 6w 6d tp kantung jek nmpk so doc sruh scan lg masa 10w. So this wkend laa. Hrp2 janin membesar & sihat.

Ya.. Sy pn mcm tu kerap buang angin dn kerap nak minum