Iv drip sbb iron dalam darah rendah

Nak tanya siapa pernah ada pengalaman kena drip sbb iron rendah dalam darah? Saya baru dapat surat rujukan pi hospital sbb ferritin, iron dalam darah rendah. Nak tnya sakit tak kena drip ubat tu, and lama ke? Kena warded hospital ke? Btw, saya mmg thalasemia carrier, hb makin drop smpai 9.6 and iron pon rendah ##seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Balas

saya pon kena drip cosmofer masa mgu ke 30. Alhamdulillah xde allergic reaction..half day jugak masuk drip tu then tgu giliran jumpa doc..setakat ni hb masih sama mungkin sbb lepas cosmofer sy terkena buasir..hrp2 lepas ni naik la..esok da masuk 33 mgu

Sy aritu kena drip 4 kli..tiap mgu pegi klinik je..x masuk wad pun, ..drip tu Dlm satu jam setengah...x sakit pun..

2y ago

Drip tu buat kat hospital ke klinik ye? Sbb saya punya surat tu kena refer pi hospital. Risau pulak kena warded