PERIOD. Share pengalaman korang

Nak tanya.. Siapa kat sini ada pengalaman period dah masuk hari ke 9 tapi darah banyak macam hari ke 2 3... Apa yang korang buat... Risau pula saya.. #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

sye pernah jd mcm ni.... sbb hormon sis... sye tggu 15 hari dlu... kalo masih byk lg, sye minum air rendaman asam keping.... petua sye ambik dekat fb... menjadi dgn sye... tp seeloknya jumpe doc dlu... sye pn jume doc dlu, doc mmg ckp hormon.... die sruh jage makan, kuruskn badan....

Kalau Puan takpernah alami mcm tu sebelum ni, better cek di hospital. Boleh tunggu esok berkurang atau tidak. Kalau masih banyak, ceklah 😊 semoga dipermudahkan urusan Puan 😊🤲🏻

lame nye..better kne jumpe doc..klau sblm ni peod x lme mcm tu..plak darah bnyk