..

Nak tanya . Siapa ada pengalaman ank prtama 7tahun da..dan taun ni baru dia ada adik..mcm mna ehh bersalin nanti????

1 Balas

mak sy dlu..sama mcam awk.. ..umur sy 7tahun bru nk bernakkn adik sy.. ..dri cerita mak sy.. ..jangka masa lama tu membuatkan mcam nak beranak ank sulong balik.. ..tpi xsemua tau.. ..apa² semoga awk dipermudahkan

1mo ago

sama la .sy pun ank ke 5 dah umur 7 Tahun ..yg no 6 Ni Kira cm ank sulung balik.dan kandungan 37 minggu 3 Hari baby nk nk keluar dah sebbkan XDA pengalaman bnyk dah lupa Bila keluar baby asyik Bukaan 1 cm - 2 cm ja .last2 48 jam terlalu lama untuk Bukaan sterusnya dan keputusan doktor pakar sy perlu di bedah dgn segera.sebb baby dah contraction dah kerap.nak masuk ubt induce doktor pakar X galakkan risiko dinding Rahim boleh Pecah dan Ibu akan Mengalami pendarahan yang terlalu banyk.jalan Masih X buka2 LG dan PADA 27/04/2024 keluarlah baby boy melalui proses opret di Dewan bedah jam 0912 HRS.dgn Berat 2.67 kg .itu lah pengalaman sy yg tak dapat dilupakan Sampai bila2..