set mandian newborn

nak tanya, set mandian baby nak beli set yg kecik dulu atau botol besar terus ea?, #firstbaby #firstmom

7 Balas

😊 assalamualaikum...hi sis....sihat ke mommy n bb ? em kalau pd sy... sy beli yg kecik / pack trial set...sng bwk g hospital ☺️ beli kecik bkn pe...kdg2 kulit baby de yg normal...de yg sensitive skin...sis bole ngk kesesuaian botol kecik dulu....kalau ok ngn skin anak sis...baru ok beli botol besar🌹

2y ago

wsalam, alhamdulillah dua2x sihat. 😊 . tuh la, lepas baca komen terus order kt shopee set kecik punya. thank you awkk. 😬 .