Pil perancang kehamilan

Nak tanya sesiapa ada tak amik pil perancang jenis oralcon. Boleh cerita tak cara makan dia. Dan apa next step dia, benefits dgn keburukan dia. Lagi satu oralcon ada jual ke dekat farmasi atau memang dekat kk jek ada.

1 Balas

makan 21hari rehat 7hari n then sambung balik. dlm 7hari rehat tuh, maybe akan period ,kalau kata tak period waktu rehat n period time start makan balik takpa, makan je mcm biasa. waktu makan dia ikut awak, janji jgn lewat n terlupa la. utk saya, awal2x makan sakit kepala, lepas tuh okay je. maybe serasi dgn saya. n then period pun teratur, sbb sebelum ni period mmg tak okay, tapi lepas consume okay je. tau bila period. tuh je la.

10mo ago

ooo Macam tu ye terima kasih ye kak