Berat badan tak naik

Nak tanya semua. Kandungan saya 14 minggu dan berat badan tak meningkat dari minggu ke 6 kandungan. Normal tak? Check kat KK haritu nurse agak pelik, dia guna satu alat utk detect heartbeat, ada heartbeat. Tp saya curious nak tau kalau benda ni normal atau tak. Terima kasih. #firstbaby

1 Balas

sy dh 17 mnggu brt x naik jgk.. heart beat baby normal je.. tp perut nmpk mkin bsr.. Mse pregnant ank 1st dulu time2 cmni dh naik 1 ke 2 kg.. 2nd baby ni lain plk..