Travel thirs trimester

Nak tanya, selamat ke kalau pregnant 33 weeks naik ktm travel jauh (cth perak @ n. Sembilan)? Atau tidak digalakkan? #firsttimemom #bantusharing #firstbaby #ingintahu

1 Balas

jika puan tiada masalah kesihatan boleh je .tapi pape pun puan kena rujuk dengan doc dan misi yang merawat puan setiap kali puan checkup..itu sebaiknya..kerana mereka lebih mengetahui kondisi puan bagaimana ketika ini.mcm sy dlu masuk 27 till 33 week since detect pp type 3 doc dah tak bg sy pergi travel mana2 kena on mode berjaga jaga sbb risiko tinggi jika alami bleeding ...bhaya tuk nyawa sy juga baby .... moga dpmudah segalanya urusan puan di sana .aamiin😉✌🏻

2y ago

baik2...terima kasoh banyak2 puan 🤗