Kenapa rasa nk makan je

Nak tanya sejak pregnant ni normal ke kalau kita asyik lapar je kadang2 bru je Mkn lepastu rasa pening mual loya sbb lapar lagi 😅sy firstime pregnant #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstbaby

8 Balas

saya pon sama asik nak makan je..bru pas mkn stengah jam td, mulut da rase kosong n kering mcm blom mkn, mula la cri2 makanan lg😅..muntah n mual xde lg..

2y ago

haa tulah padahal makan banyak dah TPi lapar lgi ,xpe la demi baby hehe