Sakit kepala teramat sampai tak boleh tidur

Nak tanya saya selalu sakit kepala macam nak pecah rasa bila ke emergency semalam doktor tak check pon baby dia check tekanan darah je lepas tu cucuk ubat apa tah dengan makan panadol sahaja..memang tak de check baby dalam perut ke kalau ke emergency risau kat baby baru 9w 6d #ingintahu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Selalu sakit kepala awal2 trimester ni sbb perubahan hormon. Melainkan awk ada bleeding, baru dktr akn scan.