Tentang pembesaran janin

Nak tanya saya sdah 20 weeks tapu belum ada pernamakan perut yg membesar??adakah pkara biasa atau apa??pergerakan ada?tapi belum nmpak perut??memang bgitu kah?

2 Balas

saya 22w perut xbesar jgk..misi pn xpernah tegur knp perut xbesar maknanya okaylah tu. td checkup try tny misi okay Ka baby sbb perut xnampak..misi ckp memang xnampak kecik LG. alhamdulillah denyut jantung baby misi ckp normal. don't worry.

1y ago

oooo okey kak,ingatkan sya ja bgitu kak tu laa ingin tahu juga tapi pegerakan tu memang kuat laa selalu..terima kasih kak kongsi

normal. saya sampai 37w orang tak nampak perut tapi baby sihat sampai bersalin

1y ago

baik kak terima kasih kongsi